Uncategorized

E fundit/ Efi téntòn të gòdàs Arjanin gjatë publicitetit ! (Video)

 

Sot ishte takimi  i Alesias me Astritin ku pati shumë debate në studjo,në mes të Rrushes dhe Alesias.

Rrushja i tha Alesias se ti mbas shpines sime je shkruar me Astritin nderkoh me ke parë mua qe jame shumë e afert me të në prapasken.

Një debat shumë i fort ishte në mes të Efit dhe Arjan Konomit ku Efi çohët në kemb dhe papritmas shkoj në publicitet.

Se çfarë ndodhi në mes të Efit dhe Arjanit mbetet për tu parë në Përputhen Prime

IMG_6951

 

 

Related Articles

Back to top button